Om oss

Ved Kiropraktorklinikken har vi som visjon å gi flest mulig av våre pasienter bedre livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag.  Kiropraktorers 5-6 årige utdannelse på universitetsnivå gir oss kompetanse innen diagnostisering og behandling av nerve-, ledd- og muskellidelser. Vi behandler mennesker i alle aldre. Du kan oppsøke oss direkte eller etter henvisning. I begge tilfeller får du trygderefusjon.

Tønsberg Kiropraktorklinikk er en av avdelingene på Tønsberg Medisinske Senter AS.  På Tønsberg Kiropraktorklinikk er det 4 autoriserte kiropraktorer og en fysioterapeut  Vi har sekretær i resepsjonen, som er betjent alle hverdager fra 07:45 til 14.45. Tønsberg Kiropraktorklinikk er åpen alle hverdager hele året.

Vi har pasienter fra hele Vestfold. Flest pasienter er det fra Tønsberg og de nærmeste kommunene; Nøtterøy, Tjøme, Stokke, Re, Horten og Andebu. Om sommeren har vi mange ferierende gjester i området som oppsøker hjelp på klinikken, ofte med anbefaling fra kolleger på sine hjemsteder.

Kiropraktorene har 5-6 års fulltid høyskole/ universitetsutdannelse og offentlig autorisasjon og er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening.
Vi forsøker å se helsesituasjonen din i et helhetlig perspektiv for å hjelpe deg til å oppnå best mulig livskvalitet gjennom en friskere og mer aktiv hverdag. Behandling foretas på bakgrunn av grundig undersøkelse, og rettes så langt det er mulig mot årsaken til plagene. Vi anvender hovedsakelig hendene i selve behandlingen og bruker en rekke metoder og – teknikker for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, bindevev og nervesystem: spesifikk leddbehandling, tøyninger, triggerpunktbehandling, massasje, nevrologiske teknikker, stabiliserende trening og rehabilitering. Vi gir deg god informasjon og vektlegger hva du kan gjøre selv inkl. rehabilitering og rask tilbakeføring til normal aktivitet.

Vi rekvirerer billeddiagnostisk undersøkelse og skriver sykmelding dersom det er nødvendig. Vi kan henvise deg til annet helsepersonell dersom det er hensiktsmessig. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø på Tønsberg Medisinske Senter. Vi tilstreber å jobbe målrettet og effektivt. Dersom du har plager som bør behandles raskt, kan vi normalt tilby deg undersøkelse og oppstart av behandling i løpet av noen få dager eller samme dag hvis mulig.

Vi ønsker at du skal oppleve positive service og helsetjenester med høy kvalitet.  Hos kiropraktorene kan vi normalt tilby time samme dag eller dagen etter dersom du har en tilstand som gjør at du bør ha hjelp raskt. Vi har fleksibel timebok og kan utvide tiden som settes av til deg dersom det er behov for det. Dersom du vet det er behov for ekstra tid er det fint om du ringer oss på forhånd.

Øyvind Nilsson

Kiropraktor Øyvind Nilsson studerte ved Universitetet i Oslo og ved AECC University College of Chiropraktic i England. Han er født og oppvokst i Tønsberg, og har drevet egen praksis i Tønsberg fra 1993. Han har bred erfaring og kompetanse innen muskel-skjelett helse. Øyvind var med i den tverrfaglige gruppen som stiftet Tønsberg Medisinske Senter i 2001.  Han har ved siden av fulltidspraksis også hatt mange ulike verv i kiropraktorforeningen. Han har også bidratt en del på forskningsarenaen og har vunnet flere priser for forskningsarbeider. Han har allsidig erfaring innenfor mange ulike idretter. Øyvind fullførte i 2018 mastergradsutdanning i ultralyd diagnostikk av muskelskjelett systemet ved Universitetet i Bournmouth i England. Han utfører denne type undersøkelser av bevegelsesapparatet på Tønsberg Kiropraktorklinikk som et suplement til vanlig kiropraktor praksis.

Linda Göransdotter

Kiropraktor Linda Göransdotter Ohren er fra Sverige og startet å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk i turnustjeneste i 2001 etter fullført mastergradsutdannelse ved AECC University College i England. Linda har spesiell interesse og kompetanse innen kiropraktisk behandling av gravide og barn. Hun har også videreutdannet seg med Mastergrad innen muskel-og skjelett helse for barn og unge, og går nå spesialistforløpet i regi av  Norsk forening for barnekiropraktikk. Hun har også god erfaring og forståelse for funksjonell trening og er treningsinstruktør på Level treningssenter.

Thomas Solberg

Kiropraktor Thomas Solberg er daglig leder ved Tønsberg Kiropraktorklinikk AS. Thomas har Mastergrad i Klinisk Biomekanikk fra Syddansk Universitet i Odense, og var uteksaminert kiropraktor i 2006. Da startet han å arbeide ved Tønsberg Kiropraktorklinikk. Thomas betjener Tønsberg Kiropraktorklinikks filial i Stokke, men har hoveddelen av arbeidstiden sin i Tønsberg. Thomas Solberg har fra tidligere flere års erfaring fra akuttmedisinske avdelinger på Ullevål Universitetssykehus og Sykehuset i Vestfold, hvor han arbeidet som sykepleier.

Thomas har variert bakgrunn innen forskjellige idretter. Han er også trener for et guttelag i fotball.

Lars Morten Eid

Lars Morten Eid var ferdig utdannet kiropraktor ved AECC University College i 2013, og har siden dette arbeidet i klinikker i Sandefjord og Larvik. Ut over alminnelig virke som kiropraktor har Lars opparbeidet seg spesielt god kompetanse innen rehabilitering med en rekke etterutdanningskurs.

Elisabeth Trille Staubo

Fra 14. oktober 2019 overlater Trille Elisabeth Staubo praksisen sin på Tønsberg Medisinske Senter til fysioterapeut Bettina Ruhs.
Etter 7 år i annen virksomhet gjør Bettina Ruhs comeback som fysioterapeut på Tønsberg Kiropraktorklinikk. Hun trer tilbake i praksisen som hun overlot til Elisabeth Trille Staubo for 7 år siden.
Trille har drevet to separate praksiser på Tønsberg Medisinske Senter og på Trimhuset i Horten. Bakgrunnen for endringen nå er at Trille ønsker å roe litt ned og konsentrere seg om ett praksis sted. Hun overlater praksisen i Tønsberg til Bettina, mens hun fortsetter den andre praksisen på Trimhuset i Horten.

Bettina Ruhs

Fysioterapeut Bettina Ruhs har 20 års fysioterapierfaring fra offentlig- og privat virksomhet. Dette omfatter blant annet generell fysioterapibehandling, rehabilitering, gruppetrening og ergonomisk veiledning i bedrifter. Etter en videreutdanning i pedagogikk har hun også undervist på helsefagutdanningen i videregående skole. Hun er spesielt opptatt av helsefremmende arbeid og hva enkeltindivider selv kan gjøre for å forebygge sykdom og leve et aktivt liv.

Fysioterapeuten har kort ventetid. Hun driver privat og uten driftstilskudd. Bettina tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandlingsforsikring.